Undervognsbehandling

Hvorfor skal du rustbeskytte?

Klimaforholdene i Danmark er hårde mod bilparken. Kombineret med det store forbrug af salt på vejene om vinteren, giver dette optimale forhold for rust i bilerne. Mange biler er udviklet og produceret til brug under andre forhold end vores – derfor er det meget vigtigt at rustbeskytte din bil og sikre din investering i bilen. Tectyl giver mange fordele – undgå rustangreb, opnå en bedre salgsværdi og færre omkostninger til reservedele m.m.

Kompletbehandling

Døre, stolper og vanger får indvendigt en tynd rustbeskyttelse med en høj indtrængningsevne. Vognbunden får et tyndt lag rustbeskyttelsesprodukt, hvorpå der påføres et tykt slidlag.

 

Sørby Auto anbefaler Tectyl 

En Tectyl behandling sikrer dig:

  • en længere levetid på bilen
  • at bilen lettere går gennem synet
  • færre ærgrelser
  • mere værdi ved salg

Vi yder garanti op til 30 år. Du skal blot sørge for, at din bil behandles hvert andet år hos os (varevogne og gulpladebiler dog maks. 12 år).

Har du tidligere fået behandlet bilen med andet end Tectyl og været med i en anden garantiordning, så hør os om garantimulighederne.

 

Altid godkendt udførelse efter bilfabrikantens anbefalinger

Tectyl produkterne anvendes af flere bilmærker og industrier i dag og derfor anbefales det, at disse biler bliver efterbehandlet med tilsvarende produkter.

Tectyl kommer hele vejen rundt. Mange biler er i dag beskyttet med plastikkapper og skjolde på vognbunden og døre, hvor snavs giver gode betingelser for rustangreb. Samtidig tages der højde for beskyttelse af elektronik og sensorer, der sikrer dig og bilen.

Tectyl går ikke på kompromis - vi behandler hele vejen rundt.

 

Ring 58 54 54 21 og book en tid til undervognsbehandling af din bil.

 

Undervognsbehandling 1

 

 

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev