Karrosseri- og Pladeværksted

Vi lægger vægt på god kundeservice og veludført mekanikerarbejde. Sørby Auto’s Karosseriværksted udfører alle former for reparationer, forsikringsskader og klargøring til syn m.v.

Sørby Auto’s Karrosseriværksted følger et efteruddannelsesprogram, der sikrer, at vi bliver opdateret med den nyeste udvikling inden for autoteknik. Vi kan derfor servicere og reparere alle biler, uanset mærke og årgang – også i garantiperioden på helt nye biler.

Vi udfører følgende arbejder på værkstedet

  • Genopbygning efter trafikskadeKarosserivaerksted 02
  • Renovering som følge af tidens tæring
  • Almindelige rustreparationer
  • Renovering/reparation af chassisrammer
  • Klargøring til autolakering

Har din bil fået en mindre bule?

Vi kan i mange tilfælde trække eller suge bulen ud til en pris, der ligger under selvrisikoen på din kaskoforsikring. Hvilket måske betyder, at det ikke vil kunne betale sig for dig, at anmelde skaden til dit forsikringsselskab, hvis du har fået en ”Bilka-bule”.

Stenslag eller ridser

Mindre stenslag og ridser på kofanger eller frontklap, kan vi også udbedre for små penge. Vi har viden og kompetence til at vurdere omfanget af skaden og metoden til at udbedre skaden.

Større uheld eller skader

Få bilen bragt eller kørt til vores pladeværksted, hvor vi sørger for en taksator, der sammen med vores dygtige medarbejdere, vil vurdere omfanget af skaden og hvad der skal til for udbedring.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

 

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev