Sørby Auto er DIT LOKALE DÆKCENTER, hvor vi kan tilbyde de mest kendte dækmærker, men også mindre kendte kvalitetsdæk til både billige og rigtig billige priser. Vores DÆKHOTEL passer på din bils ekstra sæt dæk.

Vi har et bredt udvalg af både sommer- og vinterdæk og fører alle anerkendte mærker af dæk og fælge til alle slags køretøjer. Vi udfører alle slags opgaver inden for dækservice, hvor kvaliteten altid er helt i top.

Vi er medlem af hjulskift.dk, der er en landsdækkende sammenslutning af uafhængige værksteder og dækcentre. Kontakt Sørby Auto for råd og vejledning om nye dæk til din bil.

 

Dækservice

Skifte fra sommerdæk til vinterdæk eller omvendt klarer vi nemt og hurtigt. Er du punkteret? – Hold ind på vores værksted og vi sørger for, at du er hurtigt på farten igen.

Vær opmærksom på dæktrykket på din bil, forkert dæktryk kan forårsage forkortet levetid af dækkene da de slides hurtigere op. Hold desuden øje med slidmønstret på dine dæk og få booket et dækskifte i god tid.

Dybden i dækmønstret og dæktryk har betydning for din sikkerhed på vejen og er du i tvivl om du har en forsvarlig slidbane eller et korrekt dæktryk? – Hold ind på vores værksted og vil tjekke det for dig. Det er en endnu en del af vores gode dækservice.

 

Dækmærker

Sørby Auto kan tilbyde et stort udvalg af dæk og fælge til alle biler. Ring og hør nærmere. Eller klik ind på hjulskift.dk, her kan du finde de mest kendte dækmærker, men også mindre kendte kvalitetsdæk til både billige og rigtig billige priser.

michelin  kleber  verdestein

firestone  continental  bridgestone

apollo duro   dunlop 

pirelli  nokicin  goodyear

 

Fælge

Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitets alufælge og stålfælge, der kan kombineres med vinterdæk og sommerdæk. Så søger du nye stålfælge eller alufælge til din bil, har vi også masser af gode tilbud og vi kan som oftest levere meget hurtigt.

hjulskift.dk kan du finde både alu- og stål fælge til langt de fleste biler, der kører på de danske veje. Her finder du kendte alufælge – alle i god kvalitet, godkendte og med 3 års genbestillingsgaranti. Periodevis kan du også finde andre mærker til billige priser.

enzo  dezent  dotz

aez  oz_racing  fonzini

 

Dækhotel

På vores dækhotel opbevares dækkene under optimale forhold og på nøjagtige positioner i reolerne. Vi har plads til 300 sæt dæk, så har du ikke mulighed for at opbevare dit ekstra sæt dæk derhjemme, kan du trygt benytte dækhotellet hos os.

Foruden opbevaring tjekker vi altid dine dæk for eventuelle fejl. Inden montering tjekker vi dæktryk og slidbane. Så er du sikker på altid at køre med lovlige og forsvarlige dæk. Du vælger dog selv, om vi skal stå for dækskiftet ved sæsonskifte eller om du vil have dækkene med hjem og klare det selv.

 

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev