Salgsafdeling

Hos Sørby Auto skal bilhandlen gerne være indledningen på et godt og fremtidigt forhold.

I vores salgsafdeling møder du Thomas Carlsson. Han står parat til at vejlede dig professionelt med såvel teknisk viden om vore biler samt viden om finansiering og leasing.

Vi lægger stor vægt på at finde bilen, der lever op til dine behov og forventninger. Vi kan skaffe stort set alle bilmærker – fabriksnye såvel som velholdte brugte biler, uanset model, farve eller årgang.

Er du på udkig efter en brugt bil af høj kvalitet til en fornuftig pris? - Vi har altid et stort udvalg af gennemgåede og kontrollerede brugte biler. Kig forbi en af dagene og få en prøvetur eller du kan se vores brugte biler her på hjemmesiden.

Saelgere 1

VAREBILER

Du skal altid føle dig velkommen - uanset om du står for at skulle anskaffe dig ny eller brugt bil. Du kan få aktuelle tilbud, priser på ekstraudstyr, tilbehør, finansiering eller blot få en hyggelig bilsnak.

Finansiering

 

Vi rådgiver gerne og anviser dig løsningsforslag omkring finansieringen af din nye eller brugte bil. Sørby Auto har samarbejde med Santander, AL Finans, Nordea Leasing og flere andre finansierings- og leasingselskaber. Herved kan vi sammen finde frem til den helt rigtige løsning for dig. Læs mere her:

Billån og Leasing for private

Billån og Leasing for erhverv

Velkommen i vores salgsafdeling og få en snak med os - der er altid kaffe på kanden!

 

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev