Virksomhedsprofil

Sørby Auto blev etableret i 1995 af indehaver Brian Gryning og grundlaget har siden begyndelsen været god service, kvalitetsarbejde og kundetilfredshed, hvilket vi i dag er godt kendt for.

Vi er serviceværksted for alle bilmærker både person- og varebiler, i et topmoderne værksted, som har alt i nyeste test- og udmålingsudstyr. Ingen opgave er for lille eller for stor og vores medarbejdere uddannes løbende og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

 

Værkstedet udfører mekanisk reparation og service på alle bilmærker. Vi har skadecenter til udbedring af trafikskader og karosseriarbejde. Et professionelt bilpleje og klargøringscenter samt vores rudecenter.

Vores kunders tilfredshed kan aflæses i de høje karakterer vi har opnået, fra den uvildige kvalitetskontrol foretaget af FDM, der kontrollerer ”håndværket” hos alle AutoPartner værksteder i Danmark.

Køb og salg af brugte kvalitetsbiler indenfor alle bilmærker. Varevogne er vores speciale. Har vi ikke din ønskebil på lager, kan vi skaffe den - lige fra den nye bil med forsat fabriksgaranti til den perfekte superbil. 

Vi tilbyder også udlejning af både minibus, person- og varevogne efter dit individuelle behov.

 

I alt beskæftiger vi 15 personer fordelt på mekanikere, karrosseritekniker, klargøringsekspert, sælgere og administrative medarbejdere. Vi har 1.450m2 under tag og overalt bestræber vi os til det yderste for at levere vore ydelser i topkvalitet og til en fornuftig pris.

Har du brug for en anden eller ny bil, service, reparation eller har du fået en skade, kan du trygt henvende dig til os og vi hjælper dig videre på bedste vis. 

 

Sørby Auto - det lokale værksted,

kendt for kvalitet og service. 

 

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev