Vi bygger ny udstillingshal

458 kvm udstillingshal, kontor og mødelokale.

Udstillingshallen bygges i et plan med store glasfacader således, der blive gode muligheder for, at se de udstillede biler udefra – ikke mindst fra hovedvejen mellem Slagelse og Næstved.

Det skulle gerne skabe endnu større interesse for vores biler, idet vores kunder nu vil kunne gå indendørs og se på udvalget af brugte biler samt få en snak med vores sælger. Salgsafdelingen bliver samtidig hyggeligt indrettet, hvor vi kan sidde i ro og mag med vores kunder, når der skal træffes beslutning om køb af bil.

Køb og salg af brugte kvalitetsbiler indenfor alle bilmærker og varevogne er vores speciale. I alt beskæftiger Sørby Auto 15 personer fordelt på mekanikere, karrosseritekniker, klargøringsekspert, sælgere og administrative medarbejdere. Med udvidelsen kommer vi til at råde over ca. 1.450 kvm under tag og overalt i virksomheden bestræber vi os til det yderste, for at levere vore ydelser i topkvalitet og til en fornuftig pris. 

H18

Sørby Auto får nyt udseende

I forbindelse af byggeriet moderniseres også de eksisterende lokaler udvendigt, både kontor og værkstedsbygning. Hele bygningskomplekset vil herefter fremstå i et ensartet topmoderne udseende.

Nybygningen af en udstillingshal, alene til bedre brugte biler, er helt unikt i Slagelse Kommune i nyere tid. I de seneste mange år er der ingen brugtbilsforhandler, der har foretaget en lignende investering. I forbindelse med byggeriet er grunden desuden blevet udvidet ved køb af tillægsjord af Slagelse Kommune, og herved bliver der også plads til væsentlig flere biler, på udendørsarealerne.

Under hele byggeprocessen betjener Sørby Auto naturligvis kunderne i værkstedet og bilplejecentret på normal vis, og det daglige arbejde vil ikke være berørt af nybygningen. Der vil som altid være et hyggeligt hjørne, hvor kunderne kan kunderne føle sig godt tilpas og en nyde kaffe, te eller en kop kakao samt læse friske aviser og blade, medens de får deres bil serviceret.

Herunder billeder fra byggeprocessen:

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev