Giv os din stemme!

Autoawards 2017 Aaretsbrugtvognsforhandler NomineretAUTO AWARDS

Bil- og autobranchens Award Show – Auto Awards 2017 - Det er med en vis stolthed, at vi er blevet nomineret til "ÅRETS BRUGTVOGNSFORHANDLER"!

 

Forudsætningerne:

Vinderen i kategorien "Årets Brugtvognsforhandler" vil være en succesfuld og rentabel brugtvogns-forhandler med et godt forretningskoncept og hvor der ikke kun er målt på omsætning & overskud, men også ledelse, værksted, enestående kundeservice, høj kundetilfredshed og kreativitet i henhold til promovering, der medfører trafik og mersalg.

  

AUTO AWARD

Auto Awards formål at fremhæve, hædre og sætte pris på de aktører i bil- autobranchen i Danmark, der netop gør en signifikant forskel og sætter en høj standard til inspiration og udfordring for hele branchen. Auto Awards statuetterne gives derfor til den virksomhed, som har været ansvarlig og drivende for arbejdet inden for en given kategori. Læs mere her: Auto Award

 

Prisuddeling

Godt 500 personer fra autobranchen deltog til Awards 2017 i Cirkusbygningen den 28. november, hvor der blev uddelt i alt 22 priser i forskellige kategorier. Det var en fantastisk aften med masser af musik og underholdning imellem prisuddelingerne. Sørby Auto opnåede ikke en pris, men vi kan brøste os af at være blevet nummer to. Alene det at være blevet nomineret til en Auto Awards er vi ret tilfredse med.

Tak til alle der stemte på os. 

 

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev