Leasing af varevogn hos Sørby Auto

Varebiler fra alle hylder

Vi er totalleverandør af varebiler og kan tilbyde både finansielle og operationelle leasingaftaler af alle kassebiler op til 3.500 kg på det danske marked. Sørby Auto har mulighed for at skaffe næsten alle modeller og mærker af fabriksnye varebiler.

Der findes et stort udvalg af mærker og modeller og vi er din sparringspartner i både tilbuds- og beslutningsprocessen. Alt fra valg af mærke/model, brugsværdi, brændstoføkonomi, udstyr, indretning, dekoration m.m.

Autopartner Lease11

 

Leaset firmabil med alt inklusiv

Når du leaser eller lejer din firmabil binder du ikke kapital og styrker samtidig likviditeten. Hos Sørby Auto får du et fleksibelt koncept med alle indbyggede fordele – sikker styring af budgettet, fuld brugsret over bilerne, serviceaftale og vejhjælp, gratis erstatningsbil, konkurrencedygtige priser og meget, meget mere. Når du leaser dine varebiler, får du:

  • frit valg blandt alle mærker og modeller
  • mulighed for selv at sammensætte ekstraudstyr/indretning
  • fuld råderet over varebilerne i leasingperioden
  • fast leasingafgift hver måned

 

Leasing af varebiler

Leasingprodukter tilbydes med varierende størrelse for udbetaling, da dette afhænger af den enkelte erhvervskundes bonitet, som bliver vurderet fra gang til gang. 

Leasing er et godt og meget anvendt produkt til brug for køberfinansiering, idet der her ikke bindes så mange penge i bilen - penge som kan anvendes til andre formål i virksomheden. 

Der findes ikke et entydigt svar på, om finansiering eller leasing er bedre end det andet. Grundet de gældende skatteregler vil et valg altid tage udgangspunkt i erhvervsvirksomhedens økonomiske og likviditetsmæssige situation. 

Som erhvervskunde kan du altid spørge din forhandler om et tilbud på såvel købekontrakt som leasing.

 

Leasingløsninger

Finansiel leasing

En finansiel leasingaftale er til dig, der selv ønsker at stå for service, forsikring, dæk samt alle andre driftsudgifter og ligeledes selv indestå for restværdi efter endt leasingperiode. Ved en finansieringsaftale er der således tale om, at du finansierer dine varebiler gennem os og selv står for den daglige drift. Varebilen kan dermed købes fri til en oplyst pris ved udløb og du ejer nu selv bilen.

Operationel leasing

Santander Consumer BankEr for dig der ønsker en løsning, hvor vi står for service og vedligehold og hvor vi har risikoen på restværdien ved udløb. Totalomkostningen er dermed kendt for dig under hele leasingperioden. Ved udløb af kontrakten skal bilen afleveres og gennemgåes hos en uafhængig part, der udarbejder en check-in rapport hvor skader bliver opgjort og faktureres dig. Der tages naturligvis højde for almindelig slitage og brug som ikke opkræves.

 

Fradrag for moms og leasingafgiften

Leasingafgiften er en driftsomkostning, som du kan trække fra i dit regnskab med det samme. Momsen bliver delt op ud over hele leasingperioden, og du kan modregne den i dit momsregnskab.

 

 

 

 

 

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev